Biljettsläpp på Tickster

För tionde året i rad på Grafikens Hus bjuder basisten Palle Danielsson på ett par spännande kvällar i Grafikens Hus. Årets ’Palle och hans vänner’ består av:

Magnus Lindgren – saxofon, flöjt och klarinett
Daniel Karlsson – piano
Chris Montgomery – trummor
Palle Danielsson – bas

Grafikens Hus 2 & 3 Augusti kl. 19.00

Magnus, Daniel och Palle är aktuella med skivan ‘Magnus Lindgren FYRA’ som vi med stor säkerhet kommer att få höra mycket av. På trummor de här kvällarna den begåvade Chris Montgomery som vi hade glädjen att höra November 2011 när han spelade på Grafikens Hus tillsammans med Rigmor Gustafsson.

Köp biljett redan nu!
Tack vare att vi är anslutna till riksförbundet Svensk Jazz har vi möjlighet att erbjuda biljettförsäljning till våra evenemang via Tickster. Smidigt och enkelt för dig som vill köpa biljett redan nu. Med några klick har du beställt och betalat dina biljetter och du kan välja att få dem som ett PDF-dokument till din mejladress eller i ett kuvert till din hemadress med snigelpost. Biljetten måste du ta med på konsertkvällen!

tickster.com

 

 

 

I samband med Ångans dag i Mariefred, Lördag den 1 Juni släpper vi biljetterna även på försäljningsställena Mariefreds Bokhandel och Grafikens Hus. Där kan du då och fram till konsertdagarna(i mån av tillgång) köpa biljetter över disk.

Dela gärna detta med vänner och bekanta. Och om du inte redan gör det, gilla oss på Facebook!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.