Tack för den här gången Palle!

Det är verkligen ett privilegium att tillsammans med Palle Danielsson få möjligheten att arrangera ’Jazz i Mariefred’ år efter år. Den 5 & 6 augusti firade vårt samarbete tio år och i vanlig ordning hade Palle plockat ihop ett gäng kompisar som med sin skicklighet, samspel och spelglädje underhöll oss i publiken under kvällarna två. Många i publiken är ansikten man känner igen från tidigare år. De återkommer för att de VET att Palle alltid levererar.

Palle bjuder in nya gäster varje år och försöker att variera sig så gott det går. Genom åren har det blivit en brokig skara musikanter, alla kanske inte så kända, men hur som helst otroligt talangfulla. I år bestod Palles vänner av Jonas Kullhammar sax, Torbjörn Gulz (JKQ) piano och Christopher Cantillo trummor. De lös allihop av spelglädje och deras goda humör smittade verkligen av sig.

Föreningen Jazz i Mariefred vill passa på att tacka publiken som fyllde Grafikens Hus två sköna kvällar. Tack Grafikens Hus med personal för ett jättefint och roligt samarbete ännu ett år. Tack Elsas Skafferi för den goda maten och fina servicen. Tack Mariefreds Bokhandel för hjälp med biljettförsäljningen. Tack till våra sponsorer: Strängnäs kommun, Jazz i Sörmland och BrainHeart.

Stort tack till Palle, Jonas, Torbjörn och Christopher. Och sist men inte minst ett stort tack till Ulla vars närvaro och medverkan till detta evenemang vi aldrig vill vara utan. Tack!

Två i det närmaste fullsatta kvällar på Grafikens Hus tar på krafterna. Nu tar vi en stunds paus men återkommer… …kanske tidigare än ni kan ana.

Njut av musiken!
Styrelsen i föreningen Jazz i Mariefred

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.