Palle och hans vänner – Jazz i Mariefred 2009

Jazz i Mariefred 2009

Den 7 och 8 augusti så är det dags igen för Jazz i Mariefred på Grafikens Hus. Det är nu åttonde året som basisten Palle Danielsson (årets Guldkatt) bjuder in musikervänner för att sätta ihop en helt unik konstellation för dessa två kvällar.

Palle och hans vänner

Jeanette Lindström, sång
Jonas Östholm, piano
Karl Martin Almqvist, saxofon
Anders Kjellberg, trummor
Christian Spering, bas
Palle Danielsson, bas

Och sist men inte minst, som grädde på moset kommer basisten Christian Spering för att krydda upp kvällarna med en basduett med Palle Danielsson.

Basisten Palle Danielsson har en lång och gedigen karriär bakom sig, han har spelat med alla de stora och har medverkat på mängder av skivor, både med väletablerade artister och med relativa nykomlingar.

Biljetter 220,-
Försäljningsställen: Grafikens Hus och Mariefreds bokhandel

Läs mer under fliken ”Program”!

2 svar på ”Palle och hans vänner – Jazz i Mariefred 2009

  1. Helt underbart bra! Palle visade igen vilken klippa han är och Jeanette förgyllde kvällarna med sin underbara stämma och sångglädje. Alla musiker verkade ha roligt och de växte tillsammans. Tack!

  2. Missade tyvärr festivalen (kanske inte så konstigt när jag bor i Köpenhamn…)!
    Jag håller på att sparka igång http://www.jazzblog.se , med artiklar skrivna av svenska jazzmusiker. Kom förbi och läs och kommentera. Och ska det vara riktigt exotiskt så titta förbi http://www.jazzblog.dk där det hela startade!

    mvh
    Anders

    PS. Ursäkta nästan-spam… 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.