Bli medlem

Medlemsavgift: 150 kronor för enskild medlem och 200 kronor för ett familjemedlemskap. Familjemedlemskap omfattar samtliga familjemedlemmar som bor på samma adress. Ungdomar < 22 år, eller studerande(CSN) kan lösa ett ungdomsmedlemskap för 50 kronor. Bg: 5309-4868.

Som medlem så kommer du in till medlemspris på våra evenemang. Likaså på andra jazzklubbars(anslutna till Jazz i Sörmland) arrangemang. Gäller mot uppvisande av giltigt medlemskort. Ni får även möjligheten att vara med att utveckla och förändra.

För att bli medlem behöver du bara fylla i formuläret här:!
När du trycker på SKICKA godkänner du att Jazz i Mariefred sparar din information i max ett år efter ett eventuellt utträde ur föreningen, samt via mail gör medlemsutskick med information. Informationen om dig behandlas enbart av styrelsen i Jazz i Mariefred.

Välkommen som medlem i Jazz i Mariefred!